Ring for tidsbestilling: +45 51 72 88 96


Home » Kurser

Selvhypnose i Badalona (Barcelona)

Dato: Lørdag d. 26. november 2016

Tid: Kl 10-16:30

Sted: Badalona (Barcelona) Spanien

Din investering80 €

Tilmelding: mail@hypnosecentret.dk  eller  tlf. +45 51 72 88 96  eller  +34 628 98 48 53

Kurset bliver holdt på dansk.

 

I løbet af en enkelt dag lærer du, hvordan du kan bringe dig selv ind i hypnosetilstanden, og hvordan du kan bruge selvhypnose til eksempel­vis at ændre vaner, styrke dit selvværd, blive fri for smerter, forbedre din søvn, kontrollere stress, motivere dig selv eller nå dine mål. Kort sagt, kan selvhypnose bruges på et bredt udsnit af livsområder.

Du lærer om baggrunden for hypnose, om det bevidste og det ubevidste sind og om hvordan effektive suggestioner sammensættes.

Du lærer at arbejde med pendul og at anvende det som et redskab til at komme i bedre kontakt med dit ubevidste sind.

Du bliver guidet i hypnose flere gange i løbet af dagen, og vil ved kursets slutning være i stand til helt selv at gå ind i tilstanden og arbejde med det mål du har sat dig.

Underviser: Hypnosetræner Birgitte Staal

 

Kommentarer fra deltagere på tidligere selvhypnosekurser:

“Kurset levede til fulde op til min forventning. Der var en god balance mellem teori og praksis. De 5 guidninger gjorde, at jeg er nu i stand til at bruge selvhypnose som et værktøj i min hverdag. Det er enkelt og yderst anvendeligt.”
Hanne Carlsen

“Fantastisk at få metoder til at gøre vores kæmpe indre ressourcer tilgængelige. Meget anvendelsesorienteret – rigtig godt.”
Niels Haahr

“Jeg går herfra med en god fornemmelse af at have fået et meget værdifuldt redskab med mig. Et redskab til større selvfordybelse og indre ro.”
Ulrik Staal

“Jeg synes det var meget spændende og lærerigt, og samtidig sjovt. Det er uden tvivl noget jeg selv vil arbejde videre med. Det er en virkelig god måde at lære sig selv at kende på, og en mulighed for at udvikle sig selv og indse hvad man gerne vil opnå”
Cecilie Hoffmann Petersen

“Praktisk, håndgribeligt – og ganske enkelt at forstå og gå til. Et fantastisk kursus som giver resultater allerede undervejs i kurset. Meget vidende og pædagogisk undervisningsform. En dejlig måde at tilegne sig mere og spændende viden. Du er supergod til at skabe en god og tryg stemning.”
Michael Zenon

“Det var informativt og samtidig afholdt i et afslappet miljø, med tid til spørgsmål og supplerende input fra kursister, hvilket har været udbytterigt. Det var faktisk rart, at vi kun var 2 kursister.”
Pia Christiansen

“Rigtig godt! En god metode – undervisning i et godt tempo. Vi kom omkring det hele. Jeg er sikker på, at jeg får glæde af selvhypnose.”
Mads Laursen

“Det har givet mig et utroligt godt værktøj til mit videre forløb for mine fobier og tankegang, og ikke mindst roen i mig selv.”
Jan Lehmann

“Vældig godt. Mange gode øvelser og fordybelser i de forsk. teknikker.”
Gitte Lehmann

“Jeg tror jeg har fået en metode til at arbejde med mine ubevidste blokeringer.”
Deltager

“Endnu et pragtfuldt værktøj jeg kan bruge i min personlige udvikling, og jeg glæder mig til at arbejde “intensivt” med dette også.”
Trine Mørk

“Nye måder at tænke på.”
Deltager

“Rigtig godt, er kommet lidt længere og med selvhypnoseværktøjet forhåbentlig godt på vej videre.”
Deltager

“Det var behageligt – simpelt og spændende – især det med isbjerget! Godt at der var så mange øvelser med selvhypnose. Godt at der er forskellige forslag til, hvordan en suggestion kan formuleres.”
Elisabeth Nanet Staal

“Et kursus jeg kan bruge i min hverdag, hvor jeg kan arbejde med min selvudvikling.”
Klaus Duedam

“Ny viden om samarbejdet mellem det bevidste og ubevidste sind. Håndgribeligt og brugbart redskab til at bruge selvhypnose, og ikke mindst motivation og lyst til at gå igang derhjemme.”
Janne Sohn