Ring for tidsbestilling: +45 51 72 88 96


Home » Hypnose på Skype

Hypnose via nettet har den fordel, at du kan få din hypnosesession hjemme hos dig selv, eller hvilket som helst sted, hvor du har adgang til en computer og har netforbindelse.

Måske skal man lige vænne sig til den måde at arbejde på, men hypnosen er lige så effektiv som “live”. Det vigtige er, at du kan høre min stemme. Faktisk kan man også lave hypnose over telefonen. Det fungerer også fint, men hvis det er muligt at have billede på, så er det en fordel.

keyboard-393838_640

Rent praktisk fortgår det således: Vi aftaler tidspunket for sessionen og udveksler Skype-navne, så vi kan finde hinanden. Inden sessionen kan du overføre betaling via bankoverførsel eller Mobilepay.

Nåe vi mødes på Skype, er det vigtigt, at du er et sted, hvor du ikke bliver forstyrret, og at du, når vi kommer til selve hypnosen, kan læne dig tilbage og sidde behageligt. Det er en fordel at bruge et headset med mikrofon, for at undgå resonans.

Vi begynder sessionen med at tale om, hvad det er, du ønsker at forandre, og hvad du gerne vil have ud af hypnosen. Og hvis du ikke har prøvet hypnose før, fortæller jeg dig om, hvad det er og hvordan det virker.

Den eneste ulempe ved Skype er, at en Internetforbindelse jo kan sætte ud. Og hvis det sker, så er det rigtig træls! Men heldigvis ikke farligt. Det er ikke muligt at forblive i hypnosetilstanden, hvis den ikke bliver opretholdt. Så du vil ganske enkelt komme ud af tilstanden. Hvis det skulle ske, at forbindelsen svigter, så tilbyder jeg dig selvfølge en session på et andet tidspunkt.

Og hvis du har lyst til at prøve en Skype-session, men alligevel er lidt i tvivl om, om det er noget for dig, så kan vi aftale, at vi laver de første 15 minutter af sessionen, og så tager du stilling til, om du vil have hele sessionen, eller stoppe der. Hvis du ikke vil have hele sessionen, så får du naturligvis betalingen tilbage.

Hvis du endnu ikke har en Skype-konto, kan du gratis oprette en her

Der vil snart komme særlige tilbud på Skype-sessioner til modtagere af nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig på forsiden.

Jeg glæder mig til at se dig på nettet 🙂